Velkommen til BEZH

BEZH ApS (EU reg nr.: DK31178878 / US Patent Number 7,603,699 ) er en danskejet It- virksomhed med speciale indenfor udvikling af komplekse it-løsninger.

Vi leverer altid ydelser af højeste kvalitet og sikre IT-produkter og tjenester ved hjælp af den nyeste teknologi, for at opfylde alle kravene i de forskellige aktivitetsområder.

Igennem mange år har BEZH udviklet og forbedret integrerede komplekse IT-løsninger i gennem en dynamisk tilgang til emner vedrørende identitet og elektronisk informationssikkerhed.

Vores team består af unge, kreative mennesker såvel som specialister med stor erfaring inden for området, der skaber pålidelige løsninger ved hjælp af de nyeste metoder og teknologier.

Ydelserne vi leverer er altid af kompromisløs kvalitet, samtidig med at fleksibilitet kendetegner det af os udførte arbejde. Vores løsninger sikrer driftskompatibilitet med forskellige systemer og applikationer til sikkerhedsstyring, hvilket giver et pålideligt grundlag for den fremtidige udvikling.

Vores firma partnerer er: CFS , Feedback , Dr Jobs , Truemax og Robofed

En væsentlig del af vores aktivitetsområder er anskaffelse af sikkerhed for It-netværk, udvikling af web-applikationer, mobilapplikationer, Augmented reality og databaser som er baseret på kvalitetsstyring. BEZH arbejder med såvel små som større projekter, hvor vi bruger software udviklingsmetoder, som tillader et tættere forhold til kunden og en hurtigere udviklingsperiode.