BEZH Augmented Reality
Som teknologien skrider frem, opdatere vi også vores kompetencer. I dag arbejder BEZH også med augmented reality.

Hvad er Augmented Reality?
Augmented Reality (AR) er et område indenfor computer teknologien, der beskæftiger sig med kombinationen af den virkelige verden, og computer-genereret data (virtual reality). Augmented Reality, en visualiserings teknik, der gør det muligt at lægge et grafisk lag oven på virkeligheden..

Augmented Reality supplerer virkeligheden
'Augment' er engelsk og betyder udvide, forstærke eller supplere. Pointen er, at Augmented Reality ikke står i stedet for eller gengiver virkeligheden, men netop supplerer den.

Udtrykket menes at have været opfundet i 1990 af Thomas Caudell, som på daværende tidspunkt var ansat hos Boeing.

Computeren genkender virkeligheden
For eksempel kan du tage et billede af en vare eller et landskab, hvorefter billed informationerne sammenlignes med en database, der genkender varen/landskabet på billedet.

Herefter vil du på din skærm kunne læse flere informationer om varen, sammenligne priser eller se hvilke seværdigheder der er i nærheden. Nedenfor kan du læse både nogle danske og udenlandske eksempler på, hvordan virksomheder har brugt teknologien innovativt.

Se huspriser
Hvis du står foran et hus, kan kan du med din smartphone pege kameraet mod huset og straks få alle offentlige tilgængelige data vist om blandt andet seneste salgspris, prisudvikling og areal. Dette åbner en hel ny verden.

Tænk hvis du kunne have stået på Rådhuspladsen i København, tændt kameraet på din smartphone og set den sorte busterminal, før den blev bygget.
Hos BEZH er dine ideer altid fortrolige og der skrives altid under på en (NDA) Non-disclosure agreement.KONTAKT OS


BEZH DANMARK BEZH USA BEZH LITHUANIA BEZH SPAIN BEZH COLOMBIA